• (0342) 360 07 52

Fakültemiz bünyesinde Yaz Okulunda açılan derslerin Vize Sınavları 6 Ağustos 2020 Perşembe günü ile 12 Ağustos2020 Çarşamba günleri arasında genel olarak her dersin haftalık dersprogramında yer alan saatlerinde Uzaktan Eğitim Platformu üzerinden yapılacaktır.

Vize sınavları dersin öğretim üyesinin uygungördüğü şekilde ödev, klasik sınav, çoktan seçmeli (test), proje şeklinde sözkonusu tarihler arasında olacaktır.

DersinHocasının uygun görmesi durumunda hafta sonlarında da sınav yapılabilir.

Sınav yapılacak derslerin sınavprogramları bayram sonrasında en geç 4 Ağustos 2020 Salı günü fakültemizin websayfasında sizlere ayrıca duyuralacaktır. Öğrencilerimizin Kurban Bayramısonrasında Vize sınavlarının başlayacağının bilinciyle kendilerini sınavlarahazırlamaları faydalarına olacaktır.

Tüm Öğrencilerimizin Kurban Bayramınıkutlar. Sevdikleri ile mutlu ve huzurlu bir Bayram geçirmelerini temenniederiz.