• (0342) 360 07 52

Yaz Okulu Final Programı İçin Tıklayınız

Fakültemiz bünyesinde Yaz Okulunda açılan derslerin Final Sınavları akademik takvime uygun olarak 28 Ağustos 2020 Cuma günü ile 31 Ağustos 2020 Pazartesi günleri arasındaUzaktan Eğitim Platformu üzerinden online olarak yapılacaktır.

Finalsınavları dersin öğretim üyesinin uygun gördüğü şekilde ödev, klasik sınav,çoktan seçmeli (test), proje şeklinde söz konusu tarihler arasında olacaktır.

30Ağustos Pazar günü Resmi Tatil (Zafer Bayramı) olduğundan bu günde herhangi birsınav yapılmayacaktır.  Ancak ödev veproje verilen dersler olduğunda sistem bugünde açık olacağından öğrenciler sistemeyükleme yapabileceklerdir.

Öğrencilerinalmış oldukları derslerin sınav tarih ve saatlerini önceden görerek belirtilenzaman aralıklarında sınav olmaları gerekmektedir. Bu kapsamda sınav saatindenen az 15 dk öncesinde sisteme girmeleri ve internet bağlantılarını testetmeleri kendilerinin faydasına olacaktır.

TümÖğrencilerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramlarını tebrik eder Final Sınavlarında başarılar dileriz.