• (0342) 360 07 52

Gaziantep merkezli bir uluslararası firma Fakültemiz öğrencileri arasından yetiştirmek üzere Muhasebe alanında kariyer yapmayı hedefleyen 3 ve Büro Personeli ve Sekreter olarak kariyer hedefi olan 2 stajyer öğrenci talebinde bulunmuştur. Bu alanlarda kariyer hedefleyen ve çalışma hayatında tecrübe kazanmak isteyen öğrencilerimizin en geç 5 Ekim 2021 Salı günü saat 17:00’a kadar Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mesut ŞÖHRET ile irtibata geçmeleri önemle rica olunur. Başvurular Fakültemizin tüm sınıf ve bölüm öğrencilerine açıktır.

Not: Stajyer öğrencilerin Yarı Zamanlı (Part-Time) olarak çalıştırılacak olup servis ve yemek ödemelerinin yanında belirli bir miktar ücret ödenecektir. Ayrıca firma stajyer öğrencilerden memnun kaldığı takdirde Üniversite bitiminde doğrudan işe alım yapacaktır.

İlgilenen öğrencilerin Pazartesi ve Salı günleri saat 15:00-17:00 saatleri arasında Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mesut ŞÖHRET’in ofisine bizzat gelerek görüşmeleri gerekmektedir.

DEKANLIK