• (0342) 360 1200

Değerli Öğrencilerimiz,

Üniversitemiz Akademik Takvimine göre 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Bütünleme Sınavları Fakültemiz genelinde tüm bölümlerde 19-20 Ocak 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Öğrenciler Final Notlarını 18 Ocak 2022 Salı gününden itibaren Öğrenci Bilgi Sistemi (https://obs.gantep.edu.tr/) üzerinden görebileceklerdir.

Buna göre öğrencilerin derslerden almış oldukları harf notları “FF, FD, DD ve DC” şeklinde ise ilgili öğrenciler Bütünleme Sınavlarına Öğrenci Bilgi Sistemi tarafından otomatik olarak ekleneceklerdir. Söz konusu öğrenciler Bütünleme Sınavlarına girmedikleri takdirde Final Sınavlarından almış oldukları notlar geçerli olacaktır. Diğer taraftan derslerden almış oldukları harf notları “CC” ve üzerinde olan öğrenciler ise notlarını yükseltmek istedikleri takdirde Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden 18 Ocak 2022 Salı günü saat 23:59’a kadar Bütünleme Sınavına kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Bütünleme Sınav Programları her bölümün kendi web sayfası üzerinden ilan edilmiş olup 19-20 Ocak 2022 tarihleri arasında (2 gün içinde) yapılacaktır. Bu nedenle öğrenciler aynı gün içinde bir den çok sınava girmek durumunda kalabilirler. Bu nedenle Bütünleme Sınavlarına girecek öğrencilerimizin bu durumu dikkate alarak sınavlara çalışmaları kendilerinin faydasına olacaktır.  

Son olarak Bütünleme Sınavlarına gelen tüm öğrencilerin hem kendi sağlıkları hem de diğer arkadaşlarının ve Hocalarımızın sağlıkları açısından maske ile gelmeleri önemle rica olunur.

Tüm Öğrencilerimize Bütünleme Sınavlarında Başarılar Dileriz…

DEKANLIK