• (0342) 360 1200

Değerli Öğrencilerimiz ve Mezunlarımız,

QNB Finansbank Fakültemizin yeni mezunlarına ayrıcalık tanıyarak istihdam oluşturacağı yeni bir program başlatmıştır. Bu kapsamda Bankacılık Sektöründe kariyer yapmayı hedefleyen aşağıdaki niteliklere sahip mevcut öğrencilerimiz ve yeni mezunlarımız CV'lerini aşağıdaki e-posta adresine göndermeleri önemle rica olunur.

İş Tanımı

Kredi Kartı ve Bireysel Bankacılık ürünlerinin saha bankacısı olarak aktif satış gerçekleştirecek, aşağıdaki özelliklere sahip yeni mezun veya son dönem arkadaşları aramaktayız.

Aranan Nitelikler

• Öncelik yaz okulunda mezun olacak öğrencileriniz olmak üzere , son 2 yılda mezun olmuş veya devam zorunluluğu konusunda max 5 dersi bulunan son dönem öğrencisi adaylarımız,
  • Satış konusunda kariyer yapmayı hedefleyen,
  • 30 yaşını aşmamış,
  • İletişim ve ikna becerisi yüksek,
  • Müşteri odaklı ve ekip çalışmasına yatkın,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış ya da en az 2 yıl tecilli,
  • Daha önce Bankamızda benzer pozisyona başvuru yapıp mülakat aşamasında elenmemiş,

Bu kapsamda üniversitenizde sektörde başarılı olabilecek öğrencilerinizin CV'lerini bizimle paylaşma şansınız olur ise kendilerine öncelik tanınacaktır,

Alım yapacağımız kontejyan şuan için 5 kişidir, max 50 kişiye kadar mülakat yapmayı planlıyoruz,

Konu ile alakalı Fakülteniz ile iş birliği yapmaktan mutluluk duyacağız,

Başvuru yapmak isteyen öğrencileriniz ve mezunlarınız CV'lerini koraycan.haydaroglu@qnbfinansbank.com e-posta adresine gönderebilirler.