• (0342) 360 1200

Değerli Öğrencilerimiz,

Üniversitemiz Akademik Takvimine göre 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Bütünleme Sınavları Fakültemiz genelinde tüm bölümlerde 23 Ocak - 24 Ocak 2024 tarihlerinde yapılacaktır. Öğrenciler Harf Notlarını 22 Ocak 2024 Pazartesi gününden itibaren Öğrenci Bilgi Sistemi (https://obs.gantep.edu.tr/) üzerinden görebileceklerdir.

Buna göre öğrencilerin derslerden almış oldukları harf notları “FF, FD, DD ve DC” şeklinde ise ilgili öğrenciler Bütünleme Sınavlarına Öğrenci Bilgi Sistemi tarafından otomatik olarak ekleneceklerdir. Söz konusu öğrenciler Bütünleme Sınavlarına girmedikleri takdirde Final Sınavlarından almış oldukları notlar geçerli olacaktır. Diğer taraftan derslerden almış oldukları harf notları “CC” ve üzerinde olan öğrenciler ise notlarını yükseltmek istedikleri takdirde Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden 22 Ocak 2024 Pazartesi günü saat 23:59’a kadar Bütünleme Sınavına kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Bütünleme Sınav Programları her bölümün kendi web sayfası üzerinden ilan edilmiş olup 23 Ocak - 24 Ocak 2024 tarihleri arasında (2 gün içinde) yapılacaktır. Bu nedenle öğrenciler aynı gün içinde bir den çok sınava girmek durumunda kalabilirler. Bu nedenle Bütünleme Sınavlarına girecek öğrencilerimizin bu durumu dikkate alarak sınavlara çalışmaları kendilerinin faydasına olacaktır.  

Bütünleme Sınav Programları 19 Ocak 2023 tarihinde Her Bölümün web sayfasında duyurular kısmında ilan edilecektir.

Tüm Öğrencilerimize Bütünleme Sınavlarında Başarılar Dileriz…